Konkurs na projekt wnętrza łazienki

Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych studentów Wydziału Budownictwa i Architektury do udziału w konkursie na projekt wnętrza łazienki. Studenci, którzy wykonają najlepsze projekty zaproszeni zostaną do warsztatów z projektowania wnętrz oraz do współtworzenia zespołu projektowego realizującego wnętrza mieszkań na lubelskich osiedlach mieszkaniowych. Jest to wyjątkowa szansa na zdobycie doświadczenia zawodowego oraz zapoznanie się z procesem wykonywania inwestycji.

Na podstawie oceny wszystkich prac wyłonionych zostanie 12 laureatów, którzy przystąpią do bezpłatnych warsztatów projektowych zakończonych dyplomem Warsztaty odbędą się pod koniec lipca pod okiem doświadczonych architektów. Chętni laureaci zostaną uczestnikami projektu pakietowego wykończenia wnętrz na lubelskim rynku mieszkaniowym.

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *